Support
Forum » Users / Support
Number of threads: 88
Number of posts: 304
rss icon RSS: New threads | New posts
Support for any problems installing or running Phatch
Order by: Last post date
Thread starting date
Create a new thread
page 5 of 5« previous12345
Thread name Started Posts Recent post
by: (account deleted)
17 Feb 2008 15:30
7 by stanistani
18 Feb 2008 09:15 Jump!
I have installed it in Linux, but when trying to work on JPEG files it gives an Invalid images error box.
by: rm42rm42
15 Feb 2008 14:26
6 by stanistani
15 Feb 2009 19:52 Jump!
Phatch seams to get very very slow after processing around 1500 images.
by: SundownSundown
13 Feb 2008 09:41
4 by stanistani
13 Feb 2008 22:04 Jump!
by: sotospeaksotospeak
12 Feb 2008 14:24
7 by stanistani
13 Feb 2008 18:39 Jump!
Phatch will only use the original input folder I selected when I first used the program
by: hidinggeryanhidinggeryan
10 Feb 2008 15:23
3 by stanistani
10 Feb 2008 18:56 Jump!
Phatch freezes approx 0.5 sec after initiating batch.
by: Terry of AstoriaTerry of Astoria
27 Jan 2008 22:45
6 by stanistani
28 Jan 2008 05:06 Jump!
by: mg71mg71
20 Jan 2008 13:30
3 by stanistani
21 Jan 2008 19:04 Jump!
first let me say I'm first to post!!!!!!!!!!!!!
by: califman831califman831
06 Jan 2008 23:55
4 by stanistani
20 Jan 2008 21:53 Jump!
page 5 of 5« previous12345
© 2007-2008 www.stani.be
(It is not allowed to copy, distribute or transmit any part of the wiki without written permission.
Only contribute to this wiki if you agree with this term.)